X

Cladera: “El desdoblament de Llucmajor a Campos és la darrera gran obra del Pacte”

Alguns antiautopistes s'han presentat a l'acte d'inauguració, on precisament no hi ha assistit ningú de MÉS, amb pancartes i crits contra el projecte

17/05/2021

Cladera: “El desdoblament de Llucmajor a Campos és la darrera gran obra del Pacte”

Avui s’inaugura el desdoblament de la carretera de Llucmajor a Campos. Ja estan oberts al trànsit els quatre carrils nous. Alguns antiautopistes s’han presentat a l’acte d’inauguració amb pancartes contra el projecte. En aquest acte, la presidenta del Consell de Mallorca ha destacat que aquesta “infraestructura és necessària, millora la seguretat i redueix la sinistralitat a aquesta via”. Assegura també que el projecte “ha estat reclamat per una ampla majoria social a la comarca del Migjorn i que ha tengut el suport unànime de totes les forces polítiques al Consell”. “El desdoblament de Llucmajor a Campos és la darrera gran obra del Pacte”, ha dit Cladera a l’acte, on precisament no hi ha assistit ningú de MÉS, els qui també donaren suport al projecte.

Per la seva part, la Plataforma antiautopista assegura que l’autovia Llucmajor-Campos està plena de “mentides i falta de transparència” i és una “vergonya per a molts dels polítics responsables de la seva construcció”. “No volem passar pàgina, volem que no torni a passar i que hi hagi responsabilitat i seny amb els diners públics, amb la nostra terra i amb el nostre futur”, asseguren.


El desdoblament de Llucmajor a Campos: la promesa electoral del PP que ha acabat executant el Pacte

17/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris