X

Més, sobre el desdoblament Llucmajor-Campos: “Reconeixem que va ser una errada”

La inauguració no ha estat exempta de polèmica, la mateixa que ha acompanyat tot el procés, inclosos els 7 anys de modificacions de projectes i els 2 anys i mig d'obres

17/05/2021

Més, sobre el desdoblament Llucmajor-Campos: “Reconeixem que va ser una errada”

Obert al trànsit el desdoblament de la carretera entre Llucmajor i Campos. Es tracta de 8 quilòmetres amb dos carrils en cada sentit i s’ha convertit en l’obra pública més gran i important dels darrers temps. S’hi han invertit gairebé 28 milions d’euros.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, no ha comptat amb la presència dels seus socis de Més per Mallorca i de Podem en l’acte inaugural. De fet, el portaveu adjunt de Més per Mallorca, Josep Ferrà, ha assenyalat: “Som conscients que aquesta infraestructura no forma part del relat de Més per Mallorca, no forma part del punt de programa de Més per Mallorca sinó d’un acord pel canvi de l’any 2015. I reconeixem, com ja ho va fer el nostre coordinador, Toni Noguera, la setmana passada, que va ser una errada

El projecte ha causat polèmica des del primer moment, entre altres qüestions, per mor les seves grans dimensions i a conseqüència del consum de territori.

A l’altra cara de la moneda, hi ha els consistoris de Llucmajor i Campos que han celebrat l’ampliació de la carretera i és que les obres havien estat un reclam per una gran part de la població de la Comarca del Migjorn.


El desdoblament de Llucmajor a Campos: la promesa electoral del PP que ha acabat executant el Pacte

17/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris