X

Dos hotels de Menorca aprofiten el decret de mesures urgents contra la Covid per ampliar instal·lacions

Es tracta del Blue Room Rafalet de Sant Lluís i l'agroturisme Llimpet, a Alaior

18/05/2021

Dos hotels de Menorca aprofiten el decret de mesures urgents contra la Covid per ampliar instal·lacions

Imatge d'arxiu d'un hotel de Mallorca. /EFE

Dos establiments turístics de Menorca han aprofitat el decret de mesures urgents contra la Covid per ampliar i modernitzar les seves instal·lacions. Es tracta dels apartaments Blue Room Rafalet de Sant Lluís i l’agroturisme Llimpet, a Alaior. En el primer cas s’ha esbucat una edificació per construir-ne de nou els 17 apartaments totalment renovats. A Llimpet, s’ha aprofitat per ampliar el menjador en 12 places més, a més de crear un espai per al servei i una cambra sanitària.

El decret preveu el compliment d’un seguit de condicionants per poder ampliar la seva superfície fins a un 15% que després es va reduir a un 10% sense necessitat de llicència municipal. Entre d’altres es prohibeix augmentar places i altura dels edificis.

El Govern va autoritzar l’ampliació i modernització d’establiments turístics fa just un any, en un decret llei que pretenia fer front a les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària que tot just començava i permetre als hotels adaptar-se a les noves necessitats. Una decisió que va generar polèmica i el rebuig de MÉS per Menorca i Unides Podem, socis de Govern al Consell.

18/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris