X

Sa Pobla es bolca amb les víctimes Warda Ouchene i el seu fill i contra la violència masclista

La font de la plaça Major s'ha convertit en un altar improvisat i ja són molts qui han posat flors espelmes en senyal de dol

18/05/2021

Sa Pobla es bolca amb les víctimes Warda Ouchene i el seu fill i contra la violència masclista

Flors i espelmes en record de les víctimes i missatges de rebuig a la violència masclista a la font de la plaça. / EFE - Cati Cladera

El rebuig pel doble crim masclista ha estat unànime a sa Pobla aquest dimarts al migdia. S’ha produït una concentració sense precedents tant de institucions com la comunitat musulmana del municipi. Més de 300 persones s’han concentrat a la plaça i la ràbia i el dolor han estat els protagonistes durant l’acte.

El pare de Warda, que viu a la Península i ha arribat avui dematí, tot i el dolor, i junt amb la seva família també han volgut ser-hi presents.

La font de la plaça Major s’ha convertit en un altar improvisat i ja són molts qui han posat flors espelmes en senyal de dol. Està previst que a l’horabaixa, l’Ajuntament de sa Pobla aprovi una declaració institucional conjunta entre tots els partits polítics.

 

Minuts de silenci arreu de les Illes per les víctimes del crim masclista de Sa Pobla

Els minuts de silenci per les dues víctimes de sa Pobla s’han estès aquest dimarts per totes les Illes. A Mallorca, representants dels ajuntaments de Palma, Manacor, Alcúdia o Muro, entre d’altres, s’han concentrat a les seus municipals a les 12 del migdia. A primera hora del matí, el ple del Parlament ha començat també amb un homenatge a les víctimes.

18/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris