X

El Mallorca pot certificar avui l’ascens a Primera Divisió

Només necessita que l'Almeria no guanyi davant el Cartagena. L'expedició vermella seguirà a Tenerife el partit 

18/05/2021

El Mallorca pot certificar avui l’ascens a Primera Divisió

El Mallorca no juga, però pot tancar avui el seu ascens més tranquil. Els vermells seran a les Canàries on demà disputen el seu partit contra el Tenerife. I des d’allà estaran pendents del partit on es decideix el seu possible ascens. L’Almeria visita el Cartagena. Si avui els de Rubi no guanyen el conjunt murcià, el Mallorca, automàticament, serà equip de primera divisió. Si l’Almeria aconsegueix els tres punts, el Mallorca té demà una nova oportunitat per consumar l’ascens. Li basta amb puntuar davant el Tenerife.

Avui el Mallorca pot tornar a ser equip de Primera, just 35 anys després del darrer ascens directe del conjunt vermell.
El 18 de maig del 1986 el Mallorca pujava a Las Gaunas contra el Logronyès. Tot després d’imposar-se per 1 a 2 amb gols de Magdaleno i Luis Garcia, en un partit que forma part de la història del mallorquinisme. Va ser el primer ascens amb un entrenador mallorquí a la banqueta, amb Serra Ferrer.

La Policia Local de Palma ja ha informat que, en el cas que el Mallorca torni a Primera, els aficionats ho tindran difícil per celebrar-ho a l’indret de Palma més mallorquinista, la popular plaça de les Tortugues. “Quan això passi, us demanam que eviteu celerar-ho a la plaça de les Tortugues”, explica en un tuit el cos policial de Ciutat que alerta que “la plaça Joan Carles I estarà tancada i amb els seus accessos barrats”. Fan una crida a la responsabilitat per evitar aglomeracions ja que “el virus continua actiu”:

 

18/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris