X

El presumpte autor del doble crim masclista de sa Pobla, davant el jutge

La víctima l’havia denunciat en dues ocasions: la primera, al 2012, que acabà amb una ordre d’allunyament i la segona al 2018 tot i que la va retirar un any després

19/05/2021

El presumpte autor del doble crim masclista de sa Pobla, davant el jutge

El presumpte autor del doble crim masclista de sa Pobla aquest dimecres a Inca. /ATIENZA

El presumpte autor del doble crim masclista de sa Pobla es va acollir ahir al seu dret a no declarar davant els investigadors; avui ho haurà de fer en seu judicial. Segons la delegada del Govern a les Illes, Aina Calvo, la víctima l’havia denunciat en dues ocasions Ali Khouch, l’home que l’ha acabat matant a ella i al seu fill de 7 anys: la primera, al 2012, que acabà amb una ordre d’allunyament i la segona al 2018 tot i que la va retirar un any després perquè havien reprès la convivència.

De confirmar-se aquest cas com a un doble crim masclista, segons Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, seria el desè assassinat per violència de gènere i la segona víctima mortal menor d’edat per violència de gènere en 2021. El machismo mata y estamos redoblando los esfuerzos para que no haya”, ha assegurat aquest dimarts la ministra d’Igualtat Irene Montero al Twitter.
El telèfon d’atenció 24 hores a les dones víctimes de violència masclista és el 016. Aquest telèfon és gratuït i no deixa rastre en la factura. També el Consell de Mallorca té un telèfon, el 971 598 295. Per a emergències, l’112. Si no pots cridar, utilitza l’App Alertcops i el botó SOS.

“L’assassinat dels fills mostra una voluntat de voler fer més mal encara a la dona”

19/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris