X

Els turistes nacionals que estiguin vacunats podran viatjar a les Balears sense presentar PCR

A partir d'aquest mateix cap de setmana els britànics podran viatjar a Espanya

19/05/2021

Els turistes nacionals que estiguin vacunats podran viatjar a les Balears sense presentar PCR

La presidenta Francina Armengol ha anunciat a FITUR que a partir de diumenge que ve els turistes nacionals podran viatjar lliurement a les Balears sense presentar cap prova PCR si 15 dies abans ja han rebut, almanco, una dosi de la vacuna contra la covid. També estaran exempts de presentar la prova negativa les persones que viatgin des d’una comunitat autònoma amb una incidència acumulada a 14 dies per davall dels 60 casos per cada 100.000 habitants. Amb les dades actualitzades d’aquest dimecres, només ho podrien fer els habitants de la Comunitat Valenciana i de Ceuta.
Els viatgers procedents d’altres comunitats i que no estiguin vacunats hauran de continuar presentant una PCR negativa o bé, un test d’antígens.

Més connectivitat amb les Illes

Des del govern i també des de les patronals han remarcat la importància de donar seguretat als visitants però també de millorar la connectivitat amb les illes. Armengol ha explicat a Fitur que arrel de diverses reunions, el Grup d’Aerolínies Internacional (IAG) ha assegurat que augmentarà en un 30% el nombre de seients respecte els oferits l’any passat.

Obert el mercat britànic

Entre els objectius del Govern Central hi ha la posada en marxa del Passaport Verd i recuperar la mobilitat amb països com el Regne Unit. En aquest sentit, la ministra de Turisme Reyes Maroto ha anunciat que possiblement a partir d’aquest mateix cap de setmana els britànics podran viatjar a Espanya. Previsiblament, aquests dies s’aprovarà la revisió de la Recomanació 912 que permetrà que els paisos externs a la Unió Europea puguin viatjar a Espanya.

19/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris