X

Els 12 apartaments il·legals de Cala Llamp no es poden esbucar encara perquè cap dels propietaris ha obert la porta als tècnics

El consistori ja ha comunicat als jutjats que no calen garanties ni avals per seguir endavant amb l'enderrocament

20/05/2021

Els 12 apartaments il·legals de Cala Llamp no es poden esbucar encara perquè cap dels propietaris ha obert la porta als tècnics

L’ajuntament d’Andratx ha adreçat un nou escrit al jutjat contenciós-administratiu número 2 en el que assegura que no pot iniciar la demolició dels 12 apartaments il·legals de Cala Llamp perquè cap tècnic ha pogut accedir a la propietat. En una al·legació a la que ha tengut accés IB3 Notícies, el consistori afirma que li resulta impossible ‘materialment’ executar el mandat judicial perquè als tècnics municipals i als tècnics de l’empresa adjudicatària de les obres de demolició ‘se’ls ha impedit’ entrar dins l’edifici. Aquesta era una passa imprescindible segons el consistori andritxol per poder dur a terme l’acta oficial i per encetar el procés d’enderrocament.

Andratx sol·licita al jutjat que es pronunciï i que els autoritzi per tal de poder vèncer tots els obstacles que ara mateix s’interposen, i que bàsicament consisteixen en les dificultats per entrar dins l’edifici de manera oficial.

Igualment, el consistori li comunica al jutjat que tot i existir una petició de constitució de garanties econòmiques de cara a tercers per la demolició, aquesta no ha de quedar suspesa en cap moment. Andratx demana ajuda a la justícia per identificar i quantificar aquestes garanties.

Cal recordar que el jutjat ja havia fixat un termini davant les constants dilacions d’aquest procediment, i havia decretat que el 7 d’agost els 12 apartaments han d’haver desaparegut de Cala Llamp. De fet, Andratx ja va licitar les obres i està tot a punt per dur a terme l’enderrocament, però ara l’ajuntament argumenta que no deixen entrar els seus tècnics a l’edifici. La sentència que declara il·legals els apartaments i que obligar a tombar-los és de l’any 2013.

20/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris