X

El Mallorca de Primera torna a Palma

De moment, però, no hi haurà festa d'ascens, almanco no oficial

20/05/2021

El Mallorca de Primera torna a Palma

Foto: RCD Mallorca

El Mallorca ja ha arribat avui horabaixa a casa després d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol a Tenerife. L’expedició ja ha aterrat a l’Aeroport de Son Sant Joan i es dirigeix en autocar a l’Estadi de Son Moix. De moment, però, no hi haurà festa d’ascens, almanco no oficial. El club volia organitzar una celebració per a 4.000 persones dins l’estadi, però la Conselleria de Salut només n’autoritza 1.200. D’aquí que el Mallorca ha descartat fer una festa avui i emplaça els aficionats a celebrar-ho el pròxim dilluns al partit contra el Saragossa, el darrer de la temporada a Son Moix.

El Mallorca va certificar l’ascens directe el passat dimarts, després que l’Almeria perdés el seu partit contra el Cartagena. L’equip de Luis Garcia Plaza va celebrar-ho al seu hotel de concentració a Santa Cruz de Tenerife, abans d’enfrontar-se ahir vespre a l’equip canari. La festa a l’estadi Heliodoro Rodríguez López va ser completa, ja que el Mallorca va vèncer el Tenerife per zero a un gràcies a un gol de Víctor Mollejo.

El Mallorca ha aconseguit l’ascens directe un any després de perdre la categoria i jugarà seva vint-i-novena temporada a Primera Divisió.

IB3 prepara un desplegament especial per seguir l’arribada de l’equip, que es podrà seguir en directe a través de la televisió, del web i de les xarxes socials.


Els plans de futur de Luis García Plaza
IB3, testimoni directe de la festa de l’ascens del Mallorca a Tenerife
El Mallorca torna a ser de Primera

20/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris