X

Optimisme entre els empresaris del sector turístic presents a FITUR

En qüestió de dies, les previsions han millorat i les empreses del sector comencen a reobrir

20/05/2021

Optimisme entre els empresaris del sector turístic presents a FITUR

Segons el Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de Malalties, les Illes Balears som la quarta regió amb menor incidència de tot el mediterrani. I així és com els diferents consells insulars han presentat les Illes avui a Fitur, com a destinacions segures. Les empreses balears presents a Fitur parlen ja d’optimisme per a la temporada d’estiu. Però optimisme amb matisos, és a dir, i això és el que afegeixen, amb prudència, amb cautela i sent conscients, sobretot, que encara queda molt per recuperar nivells previs a la pandèmia.

En qüestió de dies, les previsions han millorat i les empreses del sector comencen a reobrir. Però ho fan encara amb la incertesa del que pot passar a llarg termini. Perquè el sector segueix pendent de si les Illes obtenen llum verda per part dels principals països emissors, de moment, les reserves també s’estan animant, ens diuen, en el transport marítim.

Fitur obre aquest cap de setmana, les portes, al públic en general. Una oportunitat per als interessos balears d’apropar-se al turista nacional, que seguirà sent clau, ens asseguren, per aquesta temporada.

20/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris