X

El nou rector de la UIB vol promoure la recerca, la participació i la transparència

El doctor en Física Jaume Carot ha guanyat per prou diferència les eleccions al rectorat

21/05/2021

El nou rector de la UIB vol promoure la recerca, la participació i la transparència

Comença una nova etapa a la Universitat de les Illes Balears, o almanco això pretén el doctor en Física Jaume Carot. Dilluns el proclamaran rector, després de guanyar les eleccions per prou diferència respecte de l’altra candidata, Carme Orte. Carot arriba al càrrec amb un programa extens que ha treballat amb el seu equip durant un any.

Començaran creant una Comissió de Participació i Transparència. Tambe parlaran amb els diferents departaments de la Universitat per tal de “fer un pla per consolidar les plantilles i afrontar el relleu generacional amb garanties de qualitat”.

Carot reconeix que la Universitat ha quedat un poc enrere en algunes qüestions tecnològiques i digitals. Vol analitzar-ho amb calma: “Què és el que tenim, què ens fa falta i sobretot aprendre dels que saben, com ho tenen resolt a d’altres universitats”.

La proposta de Carot també preveu impulsar la recerca aconseguint més finançament i incidint en els recursos humans, i mirarà d’apropar el rectorat als estudiants, fent xerrades amb ells, però sobretot comunicant-s’hi a través de les xarxes socials, “que és allò que ells utilitzen”.

Dilluns la Comissió Electoral proclamarà Jaume Carot rector de la UIB. El nomenament oficial del Govern encara no té data.

21/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris