X

La Platja de Palma es beneficia del pont de la Cinquagesma a diversos països europeus

Un terç dels hotels ja està obert i les ocupacions previstes per al maig freguen el 60%

21/05/2021

La Platja de Palma es beneficia del pont de la Cinquagesma a diversos països europeus

Ambient d’inici d’estiu a primera línia de la Platja de Palma. Es nota a l’arenal i també a les terrasses que comencen a omplir-se de turistes de tot Europa. A Alemanya, França i Holanda dilluns 24 és festa per la Cinquagesma (Pentecosta) i molts han aprofitat el pont per fer una escapada a Mallorca. La majoria de comerços, bars i restaurants de primera línia de S’Arenal ja estan oberts.

Avui arriben a Palma 68 vols procedents d’Alemanya, més que de la resta d’Espanya. La Platja de Palma, com a zona especialitzada en turisme alemany, es beneficia de l’increment dels vols. Ja té un una trentena d’hotels oberts (el 30% de la planta) i les ocupacions previstes per al conjunt del mes de maig són del 57%, quatre punts per damunt de l’abril, tot i que hi ha establiments que arribaran al 65% aquest cap de setmana.

Al “carrer del Jamón”, els turistes comencen a fer cua per entrar a una coneguda cerveseria que ja ha obert portes. D’altres bars d’aquesta zona de S’Arenal es preraren per obrir dilluns i alguns no tenen clar les restriccions d’aforament que tindran amb la flexibilització de les restriccions que entren en vigor diumenge.

21/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris