X

IB3 estrena aquest dissabte el documental ‘Dibuixant Max’

Descobreix el món i l'obra de l'autor mitjançant la seva paraula i el seu traç

22/05/2021

IB3 estrena aquest dissabte el documental ‘Dibuixant Max’

IB3 estrena aquest dissabte el documental ‘Dibuixant Max’, una producció amb direcció i guió de Francesc Capdevila i Cesc Mulet. L’obra està produïda per Perifèrica Produccions i Oberon Cinematogràfica, amb la participació d’IB3 Televisió, Televisió de Catalunya, el Consell de Mallorca i l’Institut d’Estudis Balears (IEB).

El documental es va presentar al març en el marc del Festival Internacional de Film sud l’Art (FIFA) de Mont-real. A més, els pròxims dies, aprofitant la celebració del saló del còmic de Barcelona s’emetrà també al Canal 33.

‘Dibuixant Max’ descobreix el món i l’obra de Francesc Capdevila Gisbert “Max” mitjançant la paraula de l’autor i el seu traç. El documental tracta sobre la seva obra, sense entrevistes, on el mateix Max revela el perquè del seu treball.

A més, aquest dissabte, a continuació, IB3 Televisió recuperarà el documental dirigit per Cesc Mulet ‘Els tallers de Joan Miró’, una producció documental d’IB3 en col·laboració amb La Perifèrica, que descobreix la cuina de l’artista universal.

22/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris