X

Esportistes, excursionistes i passejants agraeixen la desescalada en activitats a l’aire lliure

A partir de demà es dobla el nombre de persones que poden sortir en un sol grup, de 15 a 30

22/05/2021

Esportistes, excursionistes i passejants agraeixen la desescalada en activitats a l’aire lliure

La millora de les restriccions a les activitats a l’aire lliure que el Govern aplica suposen que a partir de demà diumenge es permetran reunions socials o familiars de fins a vuit persones en exteriors. Pel que fa a les activitats físiques i sense contacte, incloses les excursions, es dobla la cabuda permesa i passa de 15 a 30 persones el màxim de participants que hi pot haver en un sol grup.

Aquesta decisió d’obrir un poc més la mà suposa un alè per a les persones que a Menorca practiquen esport a cel obert o, senzillament volen aprofitar aquests bons dies de primavera per fer excursions o començar a gaudir de la platja. De fet, no només els residents valoren aquesta nova passa en la desescalada. Visitants arribats de la península, també agraeixen que, a poc a poc, es vagin reduint les restriccions.

Entre els esportistes que avui migdia gaudien de la natura la sensació també és de major respir, bé sigui per poder sumar més gent als seus grups o pel fet que les noves passes suposin un estaló més per a reactivar economia.

Les mesures de rebaixa de restriccions també les valoren els estrangers que viuen a Menorca, alguns dels quals lamenten que el Regne Unit mantingui Balears al mateix sac que la resta d’Espanya pel que fa a l’obligació dels turistes de guardar quarantena quan tornin a Gran Bretanya.

En definitiva, les noves passes en la desescalada en vigor a partir de demà es reben a Menorca com una petita glopada d’aire fresc a l’espera que es reactivi l’economia.

22/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris