X

Felanitx elabora un nou pla general d’urbanisme per definir el creixement

El nou pla d'urbanisme, que s'està acabant de redactar, haurà de definir el creixement del poble i de tots els seus nuclis urbans durant els propers 20 o 30 anys

22/05/2021

Felanitx elabora un nou pla general d’urbanisme per definir el creixement

Felanitx està elaborant un nou pla general d’urbanisme, ja que l’actual data de l’any 1969 i és obsolet. L’equip de govern confia a poder dur el projecte per a la seva aprovació inicial al proper ple municipal.

Aquesta carpeta conté la documentació original del pla d’urbanisme de Felanitx. Fa més de 50 anys que s’utilitza, tot i que -a falta d’un pla actualitzat- les modificacions que s’hi han introduït han estat constants.

El nou pla d’urbanisme, que s’està acabant de redactar, haurà de definir el creixement del poble i de tots els seus nuclis urbans durant els propers 20 o 30 anys. La intenció de l’equip de govern amb el nou pla no és que el poble creixi molt, sinó definir com ha de ser aquest creixement.

En els darrers 20 anys els diferents equips de govern municipals han intentat aprovar un nou pla general sense èxit. L’any 2015 la Comissió Insular d’Urbanisme va donar per acabat el procés de revisió iniciat l’any 2000 perquè era impossible aprovar el document per problemes amb la seva avaluació ambiental.

22/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris