X

Les autoescoles de Menorca han quintuplicat els alumnes des que va esclatar la pandèmia

Algunes tenen l'agenda plena fins a l'octubre i, a més, manquen examinadors

22/05/2021

Les autoescoles de Menorca han quintuplicat els alumnes des que va esclatar la pandèmia

A Menorca, des que va esclatar la pandèmia, s’ha multiplicat per cinc el nombre de persones que s’ha decidit a treure el carnet de conduir. La necessitat de disposar de cotxe per trobar feina, la situació de molts estudiants que enguany no han pogut partir fora o els mesos de confinament sense activitat a les autoescoles ha fet que la demanda no aturi de créixer.

En aquests moments alguns d’aquests centres tenen l’agenda plena fins d’aquí a cinc mesos. Aquest fet implica que els alumnes que aquest mes de maig aprovin la part teòrica no podran començar les pràctiques fins, almanco, a l’octubre. Una situació que treballadors del sector, asseguren, no haver viscut mai.

A aquest problema s’afegeix el fet que a Menorca només hi ha un examinador i que, per tant, la llista d’espera per anar a l’examen pràctic també s’allargui. Davant d’aquesta situació la DGT ha enviat aquesta setmana a Menorca una examinadora itinerant. Serà a l’illa durant un mes per intentar alleugerir la llista d’espera dels exàmens pràctics.

22/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris