X

La UD Eivissa guanya i és equip de Segona Divisió

Un gol d'Ekain de penal permet l'ascens dels eivissencs

23/05/2021

La UD Eivissa guanya i és equip de Segona Divisió

La Unión Deportiva Eivissa s’ha convertit aquest diumenge en nou equip de la Lliga Smartbank, fet que aconsegueix per primera vegada, després de derrotar per 1-0 al UCAM Múrcia CF en el tercer partit de la fase final d’ascens que aquest cap de setmana es juga en terres extremenyes.

Eivissa i Múrcia, que venien d’eliminar respectivament a Reial Madrid Castella i Barça B, han disposat de bones oportunitats durant tot el partit. Biel Ribas, porter mallorquí de l’UCAM,  i Germán Parreño, ex del conjunt murcià, han estat els millors dels seus respectius conjunts.

L’heroi del partit ha estat el jugador basc Ekain Zenitagoia, que al minut 70 ha fet l’únic gol del partit transformant un penal.que inicialment s’havia xiulat fora de l’àrea, però l’àrbitre ha estat corregit pel seu assistent. Ekain

Amb aquest resultat, per tant, la UD Eivissa ascendeix per primera vegada en la seva història a la segona divisió del futbol espanyol, convertint-se en el primer equip balear no mallorquí que jugarà en aquesta categoria.

23/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris