X

Veïns i empresaris de Sant Francesc de s’Estany es queixen de la velocitat a la qual transiten els vehicles per la carretera

El Consell d'Eivissa durant els pròxims dies hi instal·larà unes bandes sonores que obligaran a reduir la marxa

23/05/2021

Veïns i empresaris de Sant Francesc de s’Estany es queixen de la velocitat a la qual transiten els vehicles per la carretera

Veïns i empresaris de Sant Francesc de s’Estany mostren el seu malestar per la velocitat a la qual transiten els vehicles pel parc natural i el poble. El Consell d’Eivissa durant els pròxims dies hi instal·larà unes bandes sonores que obligaran a reduir la marxa als conductors. També sol·licitaran a Trànsit que estudiï la possibilitat d’instal·lar-hi un radar.

Un dels punts conflictius és l’encreuament on hi ha l’església de Sant Francesc, el centre d’interpretació del Parc Natural de ses Salines i dos restaurants, a més de ser un punt habitual de trobada.

Els animals que habiten al Parc Natural, però, també en són damnificats. Els vesins i empresaris de la zona proposen diverses solucions per obligar els conductors a reduir la velocitat.

El Consell d’Eivissa recorda que fa més d’un any hi reduïren en 10 quilòmetres per hora la velocitat màxima permesa; però que, davant la problemàtica, han decidit prendre noves mesures.Una situació que també afecta corredors i ciclistes, en ser un punt habitual d’entrenament.

23/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris