X

Aturada obligatòria d’un creuer a Palma per cinc positius de covid a bord

Una patrullera de la Guàrdia Civil custodia ara mateix l'Odyssey of the Seas, que feia la ruta d'Itàlia als Estats Units

24/05/2021

Aturada obligatòria d’un creuer a Palma per cinc positius de covid a bord

La Guàrdia Civil custodia a la badia de Palma el creuer Odyssey of the Seas, que feia la ruta d'Itàlia als Estats Units. / EFE - Atienza

El creuer Odyssey of the Seas que feia la ruta d’Itàlia als Estats Units ha hagut de fer una aturada obligatòria a Palma per cinc positius per Covid-19 a bord. Són cinc dels 1405 tripulants del vaixell. Passatgers només n’hi ha 46. Una patrullera de la Guàrdia Civil custodia ara mateix el vaixell a la badia de Palma. Al port hi ha dues ambulàncies preparades per a traslladar els malalts a un hospital.

Es tracta de cinc tripulants que estan asimptomàtics i romanen aïllats en una cabina, a l’espera de la documentació necessària per a desembarcar i fer una quarantena en una clínica privada.

El vaixell, que roman fondejat en la badia i que no atracarà a Palma, ha sol·licitat ajuda i assessorament a Sanitat Exterior, per al desembarc dels dos tripulants que han donat positiu en covid-19, informa la Delegació del Govern.

El vaixell, amb origen en el port italià de Civitavecchia i destí a Miami, ha fondejat en la badia per a permetre el desembarcament dels dos tripulants, confirma l’Autoritat Portuària de Balears.

Segons estableixen els protocols per a aquests casos, a més del desembarcament dels dos tripulants que han donat positiu en l”Odyssey of the seas’, es durà a terme una enquesta epidemiològica a bord.

24/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris