X

AVIBA reclama al Govern que ampliï el bo turístic

Les agències de viatges han començat a rebre avui consultes de clients per dur a terme les reserves

24/05/2021

AVIBA reclama al Govern que ampliï el bo turístic

Les agències de viatges han començat a rebre avui consultes de clients per dur a terme les reserves per beneficiar-se del bo turístic de 100 euros que va llençar el Govern divendres per fomentar el turisme entre les Illes.

A l’agència de viatges de Sóller Tours aquest matí s’han dedicat a atendre les consultes telefòniques i per correu electrònic de persones que sol·liciten el bo turístic. Aquestes consultes han estat bàsicament per saber quines passes han de seguir per fer la reserva una vegada que es disposa del codi que dona dret al descompte de 100 euros per adult.

La reserva s’ha de fer a través d’una de les agències que participen en el programa i el descompte s’aplica en l’allotjament, que tant pot ser un hotel com un allotjament vacacional. L’estada mínima ha de ser de dues nits i del descompte només se’n poden beneficiar els adults. El períodes per poder viatjar són del 15 al 30 de juny, excepte del 23 al 26, i del dia primer de setembre i fins al 15 de novembre.

Per a la patronal d’agències de viatges AVIBA, la campanya dels bons ha estat molt bona i, per això, reclamen al Govern que n’ampliï l’import fins als dos milions d’euros, fet que permetria que se’n beneficiassin 10 mil residents més. El Govern, però, encara no ha dit quan ho farà.

24/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris