X

L’Ajuntament d’Eivissa i la UD hauran de decidir sobre l’exclusivitat de l’Estadi Can Misses

El batle assegura que en poques setmanes es podrà signar el conveni i començar les obres

24/05/2021

L’Ajuntament d’Eivissa i la UD hauran de decidir sobre l’exclusivitat de l’Estadi Can Misses

L’Ajuntament d’Eivissa i la UD Eivissa ja fa mesos que treballen per adaptar el camp de Can Misses als requisits de Segona. A més de gespa natural, s’ha de renovar l’enllumenat i s’ha de fer una important inversió perquè els mitjans de comunicació puguin cobrir els partits. La cabuda no serà un problema perquè amb les grades supletòries ja arriben a les 6.000 places obligatòries. El cost, que podria ser de més dos milions d’euros, l’assumirà íntegrament el club. El Consistori, a canvi, li cedirà el camp, però encara no se sap si en exclusiva perquè s’haurà de negociar amb altres clubs, com ara el CD Eivissa, que acaba de pujar a Segona Federació.

El batle, Rafel Ruiz, assegura que en poques setmanes es podrà signar el conveni i començar les obres. L’Ajuntament també s’ha compromès a construir més camps de futbol, tot i que això no serà tan ràpid perquè encara no està aprovat el nou planejament urbanístic. Confien a tenir suport econòmic del Consell i el Govern.

L’alcalde assegura que l’ascens de la UD té efectes positius a escala social, esportiva i econòmica perquè a Segona hi juguen equips que arrosseguen molts aficionats.

24/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris