X

El Govern compra 33 habitatges de grans tenidors

10 d'aquests ja estaven inclosos en l'expedient de cessió temporal d'ús

25/05/2021

El Govern compra 33 habitatges de grans tenidors

El Govern de les Illes Balears ha acordat l’adquisició de 33 habitatges de grans tenidors, deu de les quals ja estaven inclosos en l’expedient de cessió temporal d’ús.

Així ho ha explicat aquest dimarts en roda de premsa el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, que ha destacat que en el transcurs de l’expedient d’expropiació, davant la possibilitat d’una compra plantejada en alguns casos pels mateixos propietaris, l’Executiu prefereix aquesta opció “per a poder lliurar immediatament habitatges a les persones que les necessiten”.

Segons ha detallat, s’ha acordat la compra de deu habitatges inclosos en l’expedient de cessió d’ús: quatre de Bankia/CaixaBank i dos del Banc Sabadell; i altres quatre de la Sareb, per oferta dels titulars.

El pressupost total per a l’adquisició dels 33 habitatges és de 3,6 milions d’euros, segons ha assenyalat.

D’altra banda, el conseller ha explicat que en el transcurs del tràmit d’expropiació, després que tots les grans forquilles hagin presentat al·legacions 19 dels 56 habitatges incloses han sortit de l’expedient després que el Govern hagi acceptat les al·legacions presentades. La resta, 27, continuen amb l’expedient, davant el qual podrien presentar-se procediments contenciosos-administratius.

25/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris