X

El GOB se suma a les crítiques del pla urbanístic d’Estellencs

El Consell, però, assegura que el pla no està aprovat i no hi ha un projecte definitiu

25/05/2021

El GOB se suma a les crítiques del pla urbanístic d’Estellencs

El GOB se suma a les crítiques del pla urbanístic d’Estellencs. Per això demana tant a l’Ajuntament com al Consell que el replantegi. Segons els ecologistes, el document preveu la construcció d’aparcaments i, a la vegada, també es fomenta l’ús del vehicle privat en alguns punts. Per això reivindiquen que es tengui en compte quin és el futur que es vol per al municipi. El Consell, però, assegura que el pla no està aprovat i els aparcaments només són una opció i no un projecte definitiu.

L’Ajuntament i el Consell fan feina en la redacció del Pla General Urbanístic d’Estellencs. Fins al 30 de juny, el document de l’avanç està en exposició pública perquè tothom en pugui fer suggeriments, que llavors es podran incorporar a l’aprovació inicial del pla. La portaveu del GOB, Margalida Ramis, demana que es replantegin alguns punts. Per exemple, reduir el trànsit del municipi amb aparcaments dissuasius però, a la vegada, diu, fomentar el vehicle privat al nucli antic.

Una iniciativa que ha topat també amb les crítiques dels veïnats. De fet, han iniciat una campanya a través de Change.org per evitar la destrucció del paisatge del municipi. La consellera insular de Territori, Maria Antonia Garcies, diu que encara el projecte no és definitiu i que hi ha un procés obert participatiu, on els ciutadans i les entitats poden aportar les seves peticions.

25/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris