X

Biel Company deixa la política i no es presentarà a la reelecció com a líder del PP a les Balears

El 17 de juliol se celebrarà un congrés regional a Palma

26/05/2021

Biel Company deixa la política i no es presentarà a la reelecció com a líder del PP a les Balears

Fes clic al play per a tornar a veure la roda de premsa completa de la renúncia de Biel Company.

El president del PP a les Illes Balears, Gabriel Company, ha informat, aquest dimecres, que no es presentarà a la reelecció com a líder de la formació a les Illes. És més, deixa la política. Així ho ha anunciat en roda de premsa. Aquest divendres es reunirà la junta directiva del partit per aprovar les dates del congrés regional, que se celebrarà segurament el 17 de juliol a Palma.

Company assegura que se sent “alliberat” i que deixa el partit “amb les enquestes a favor per governar”. Amb tot, confia que hi haurà una llista unitària: “He fet molta de feina per deixar un partit unit”.

Company ha dit que la direcció nacional li ha ofert continuar en política amb diferents càrrecs. Un extrem, però, que ha rebutjat. L’encara president del PP ha dit que va prendre la decisió fa un mes i ha agraït el suport del líder nacional, Pablo Casado. Pel que fa a l’activitat parlamentària, el també portaveu a la cambra, ha dit que deixarà la tasca en el proper període de sessions. Tornarà al sector privat. “No vull viure de la política per sempre”, ha deixat clar.

Company va accedir a la presidència del PP el 2017 en imposar-se al congrés regional al seu exlider, José Ramón Bauzà.

26/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris