X

Pere Sansaloni guanya el Premi Extraordinari de Dansa de Catalunya

El ballarí manacorí contemporani actua aquest cap de setmana a París amb la Jove Companyia

26/05/2021

Pere Sansaloni guanya el Premi Extraordinari de Dansa de Catalunya

“Vull conèixer món ballant”, diu el ballarí contemporani Pere Sansaloni, qui dia 30 de maig actuarà a París.

“La dansa per mi és una manera d’expressió. Quan ball, hi ha moments que faig la mateixa feina que un actor. He d’interpretar una dramatúrgia”. Qui s’expressa així és el ballarí especialitzat en dansa contemporània Pere Sansaloni, qui fa poc ha rebut el Premi Extraordinari Artístic de dansa de Catalunya. Amb aquests premis, la Generalitat reconeix els millors resultats acadèmics en finalitzar els estudis artístics professionals.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Pere Sansaloni Servera (@sansa_30)

Aquest jove manacorí de vint anys es va graduar el curs passat en dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona, i ara fa part de la IT Dansa, la Jove Companyia del mateix institut. “Ara mateix no puc dir on seré d’aquí a deu anys, però tenc moltíssimes ganes de conèixer món. I ho vull fer amb allò que més m’agrada, que és ballar”, diu Sansaloni, des de Barcelona, ciutat on viu.

I ja en comença a conèixer, de món, perquè dia trenta d’aquest mes actuarà, amb la companyia de què forma part, a Suresnes, a prop de Paris.

Tanmateix, Pere es recorda quan va començar a ballar. “Jo tenia quatre o cinc anys. Vaig començar a ballar a una escola de Manacor. Jo era molt petit, i no sabia si m’hi voldria dedicar professionalment. D’ençà que era nin, però, la dansa sempre ha estat molt present al meu dia dia”.

26/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris