X

‘Dentistas sobre ruedas’ muntarà una òptica a Senegal

Fa dos anys aconseguiren construir una clínica dental i l'objectiu és sumar serveis metges al país africà

27/05/2021

‘Dentistas sobre ruedas’ muntarà una òptica a Senegal

La Fundació Dentistas sobre Ruedas amplia els serveis clínics que té a Àfrica. L’any 2007 començaren a fer revisions dentals per diferents pobles del Senegal, fins que instauraren una clínica a Missirah, Provincia de Fatick. Ara la donació de material òptic els ha engrescat a muntar també una clínica òptica.
El material cedit el custodia l’Associació a un local del Port de Pollença. Hi ha estris suficients per muntar una clínica i un taller òptic complet. Fins ara els oculistes voluntaris es desplaçaven amb el seu propi material clínic i el servei que podien oferir era molt limitat. Feien les medicions allà i la fabricació de les ulleres s’havia de fer a Espanya. Els pacients han d’esperar mesos abans de tenir les ulleres. Ara es podran fabricar a la mateixa clínica.Dentistas sobre ruedas, ja ha aconseguit construïr a Missirah una clínica dental que funciona tot l’any, i l’objectiu és ampliar els serveis mèdics.
L’associació tramita ara el trasllat de tot el material cap al país africà, una tasca complicada perquè s’han de mobilitzar moltes associacions de cooperació perquè tot arribi a port.

27/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris