X

El Comitè d’Empresa de Majòrica a Majo-Laperla: “Que implanti la normalitat. Tots els treballadors encara estam en ERTO”

Els treballadors assumeixen la decisió judicial però "no amb tota l'alegria", perquè, "queden 111 persones al carrer amb una mitja d'edat de 47 anys"

28/05/2021

El Comitè d’Empresa de Majòrica a Majo-Laperla: “Que implanti la normalitat. Tots els treballadors encara estam en ERTO”

El Comitè d’Empresa de Majòrica demana a Majo-Laperla, la companyia a qui s’ha autoritzat la compra de la perlera, que “implanti la normalitat” quan abans millor, perquè “tots els treballadors a dia d’avui encara estan a un ERTO de força major des del 14 de març de 2020”. Així ho ha dit Cati Ginard, representant de comissions obreres al comitè, a l’entrevista de l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

Majo-Laperla serà la nova propietària de Majòrica després el jutge l’obligàs a millorar l’oferta i que s’hagin ampliat tant els doblers com el nombre de treballadors que quedaran fent feina. Així, ha passat de 9 milions 700 mil euros a 12 milions 200 mil la proposta econòmica i, ara, es garanteixen 161 llocs de feina: 65 més que en la primera proposta que, de fet, fou la més baixa d’entre totes les empreses que es presentaren al concurs.

Ginard diu que els treballadors assumeixen la decisió judicial però “no amb tota l’alegria”, perquè, “al marge que del fet que hagin incorporat 65 treballadors a l’oferta inicial, queden 111 persones al carrer amb una mitja d’edat de 47 anys”. Cati Ginard assegura que el seu objectiu “era augmentar el nombre de treballadors que formassin part del nou projecte, fos amb l’empresa que fos”. Així i tot creu que s’ha de “posar en valor tota feina feta des dels comitès d’empresa perquè varen “crear el dubte al jutge sobre la importància dels llocs de feina”, diu la treballadora.

Ara el Comitè resta a l’espera de ser convocats per la nova empresa, que de moment, no s’ha posat en contacte amb ells.

28/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris