X

Salut estudia dos casos de trombosis en persones vacunades

Els dos casos reportats són de trombosis comunes, no de trombocitopenia, que són els efectes adversos severs lligats a la vacuna de AstraZeneca

28/05/2021

Salut estudia dos casos de trombosis en persones vacunades

La Conselleria de Salut ha comunicat al Ministeri de Salut dos casos de trombosis en persones vacunades contra la covid-19 que estan en recerca per a determinar si tenen relació amb les vacunes.

La directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, ha posat en relleu que els dos casos reportats són de trombosis comunes, no de trombocitopenia, que són els efectes adversos severs lligats a la vacuna de AstraZeneca que van motivar el canvi en els criteris d’administració d’aquesta fórmula.

Font ha assenyalat que s’estan analitzant les dues trombosis en pacients vacunats i ha assegurat que desconeix quines vacunes es van administrar a aquestes persones.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha postil·lat que la majoria dels efectes adversos reportats són lleus i que bona part dels greus són casos de persones als qui els efectes secundaris de la inoculació els duren diversos dies, però que no tenen seqüeles.

28/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris