X

Ponferrada, l’hora dels adeus

A el Toralín el Mallorca finalitzarà la temporada i set dels seus jugadors finalitzen la seva vinculació amb el club

28/05/2021

Ponferrada, l’hora dels adeus

El Toralín serà aquest diumenge la darrera estació del Mallorca a Segona Divisió. Plaça on pot proclamar-se campió. Però també serà el partit dels acomiadaments. Fins a 7 jugadors de la plantilla acaben contracte el 30 de juny i uns quedaran lliures i d’altres tornaran al seu club d’origen.

Serà el darrer partit de qui és el màxim golejador del Mallorca juntament amb Abdón Prats: Amath Ndiaye. Ha disputat 2.263 minuts i 9 gols l’avalen com la principal amenaça d’atac. Les dianes contra Leganés, Girona i Albacete serviren per sumar 9 punts. Acaba la seva cessió, però el club fa feina en la seva continuïtat

Ponferrada també servirà d’acomiadament per a jugadors que Luis García Plaza ha emprat de revulsiu. Murilo de Souza tornarà a l’Sporting de Braga, després de disputar fins ara 732 minuts de vermell i no marcar cap gol. També tornarà, en aquest cas a Cadis, Álvaro Giménez. Aquesta diana de l’il·licità, de penal contra el Cartagena és l’únic gol que ha celebrat al seu retorn a Son Moix.

Manco protagonisme ha tingut Marc Cardona, a causa de les lesions i la COVID-19. El davanter només ha jugat 466 minuts i ha marcat un gol. Diumenge podria jugar el darrer partit com a mallorquinista abans de tornar a Osasuna.

Un adeu especial serà el de Miquel Parera, que diumenge passat es va acomiadar a Son Moix. Ha jugat 390 minuts aquesta temporada.

Encara no s’han estrenat enguany ni el porter Koke Vegas, que va arribar cedit al gener del Llevant. Álex López és el setè adeu. El davanter no es podrà acomiadar damunt la gespa ja que el club no li ha tramitat fitxa per la seva greu lesió de genoll.

7 acomiadaments. Alguns d’ells podrien jugar a Ponferrada per dir adeu a un Mallorca que trobaren a Segona i que deixen a Primera.

 

28/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris