X

La planta hotelera de Mallorca, oberta al 35%

Per a l'organització empresarial, l'obertura d'hotels és proporcional a l'avanç de la vacunació

28/05/2021

La planta hotelera de Mallorca, oberta al 35%25

Els hotels de Mallorca continuen obrint progressivament i són ja 312 els que estan en servei des d’aquest cap de setmana amb una oferta del 35,16% de les places.

Segons ha informat aquest divendres la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), els hotels oberts a l’illa representen el 37,5% dels 832 associats a la patronal. “A les portes del mes juny, l’índex d’obertures registrat no aconsegueix ni 4 de cada 10 hotels, res té a veure amb una temporada habitual en la qual a hores d’ara de l’any el 100% de la planta hotelera estava operativa”, assenyala la FEHM.

Per a l’organització empresarial, l’obertura d’hotels és proporcional a l’avanç de la vacunació a Espanya i Europa i es veu acompanyada per la recuperació gradual de la connectivitat. “S’han aixecat algunes barreres per a la mobilitat, oferim un destí amb una gran robustesa sanitària i un bon producte turístic el que la demanda, especialment la germànica, valora i és el principal mercat que està sostenint l’activitat actual”, incideix.

La FEHM afegeix que els empresaris estan pendents de la decisió que adopti el Regne Unit sobre si considerar de forma diferenciada a les diferents regions espanyoles segons la incidència de la pandèmia en cada territori, la qual cosa situaria a Balears en el nivell verd del semàfor britànic per als viatges i “possibilitaria un increment exponencial de l’activitat”.

28/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris