X

El Reial Mallorca rep l’homenatge de les institucions per l’ascens a Primera

Ha estat rebut al Consolat de Mar per les presidentes del Govern i Consell i el batle de Palma

28/05/2021

El Reial Mallorca rep l’homenatge de les institucions per l’ascens a Primera

Després de festejar l’ascens a Primera amb l’afició, avui  el Reial Mallorca ho ha celebrat amb les autoritats. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha rebut la plantilla al Consolat de Mar. Això sí, hi ha hagut una absència destacada, la de Luis García Plaza. El tècnic té permís del club per la mort ahir de son pare. A la recepció a la seu del Govern, tots han coincidit en una cosa. Ara toca intentar guanyar la Lliga. Tot passar per guanyar diumenge al camp de la Ponferradina i que l’Espanyol empati o perdi a Alcorcón.

De moment, el que és segur és l’ascens a Primera Divisió. I després de l’eufòria a Tenerife i de la festa de diumenge passat a Son Moix, el conjunt vermell ho ha celebrat amb més mesura, però amb molta familiaritat a la recepció del Consolat de Mar.
El Mallorca de Primera ha rebut els presents i les lloances de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; del batle de Palma, José Hila, i finalment, de la presidenta del Govern, Francina Armengol.
I el president Andy Kholberg també ha volgut dir unes paraules.
El director de futbol, Pablo Ortells ja fa feina perquè el Mallorca faci un bon paper a Primera Divisió. Ha parlat d’Amath Endiaye, cedit pel Getafe. I no dona pistes sobre altres jugadors com Luka Romero, Budimir o Stoichkov. Són només alguns dels fronts oberts del Mallorca a dos dies d’acabar la temporada.

28/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris