X

Torna al Castell de Sant Carles la celebració del Dia de les Forces Armades

Les forces armades de les Balears homenatgen els espanyols morts per la COVID-19

29/05/2021

Torna al Castell de Sant Carles la celebració del Dia de les Forces Armades

Després d’un any suspesa per mor de la covid, aquest dissabte ha tornat al Castell de Sant Carles, a Palma, la celebració del Dia de les Forces Armades.

El Comandant general de Balears, Fernando García Blázquez, ha presidit l’acte, en què s’ha retut homenatge a les víctimes de la covid. Hi han assistit entre d’altres la delegada del Govern d’Espanya a Balears, Aina Calvo, la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el president del Parlament, Vicenç Thomas.

Durant l’acte de la celebració del Dia de les Forces Armades, s’ha procedit a un hissat de la Bandera Nacional i s’ha efectuat un homenatge als quals van donar la seva vida per Espanya, participant una unitat d’honors reduïda, en la qual s’ha integrat personal de l’Exèrcit de Terra, Armada, Exèrcit de l’Aire i Guàrdia Civil, així com personal militar amb uniforme d’època –Infanteria espanyola de Carles III i uniforme de rayadillo del Batalló Filipines.

La commemoració del Dia de les Forces Armades, que enguany s’ha realitzat amb l’aplicació de les mesures anticovid, se celebra amb caràcter anual, per les unitats i centres militars, el dissabte coincident o més pròxim al 30 de maig, festivitat de Sant Ferran, segons l’especificat en el Reial decret 530/1987, procedint-se a l’engalanat general dels edificis en les Bases i Aquarteraments de tota Espanya.


Els reis han presidit els actes pel Dia de les Forces Armades a Madrid

 

29/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris