X

Conclou l’operatiu a l’abocador de Son Güells

A l' abocador il·legal hi ha fems, restes de matèria, vehicles abandonats, embarcacions, pneumàtics, termos, de tot. Deixalla en general

29/05/2021

Conclou l’operatiu a l’abocador de Son Güells

El gran operatiu del Seprona de la Guàrdia Civil a un assentament il·legal a la zona de Son Güells ha acabat amb sis persones detingudes per, presumptament, haver utilitzat aquest espai com a abocador i fer pagar a la gent per emprar-lo.

L’operació ha conclòs amb sis detencions, però no es descarta que n’hi pugui haver més. Els detinguts romanen als calabossos, s’estan investigant els fets i es prenen diligències. En els pròxims dies hauran de declarar davant del jutge.

Hem de dir que fa uns anys que s’utilitza aquest terreny com a abocador il·legal. Els detinguts, segons sembla, s’encarregaven de fer pagar una taxa a les persones que l’empraven per deixar-hi els fems, restes de matèria…hi ha vehicles abandonats, embarcacions, pneumàtics, termos…deixalla en general.

Hi ha sospites que el sòl podria estar contaminat i també l’aigua subterrània. Tot indica que es tracta d’un delicte ecològic.

29/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris