X

Es Pla de Sant Joan de Ciutadella s’omple de cultura durant tot el cap de setmana

13 propietaris han decidit obrir avui els seus horts per acollir-hi espectacles culturals, activitats i tallers

30/05/2021

Es Pla de Sant Joan de Ciutadella s’omple de cultura durant tot el cap de setmana

Centenars de persones han assistit avui de la Primera Edició del Festival Amalgama Kids, a Ciutadella. Un esdeveniment lúdic i cultural per als més petits amb múltiples activitats musicals, infantils i teatrals… Es tracta d’una iniciativa que vol donar el tret de sortida a una nova manera de viure a la zona des Pla de Sant Joan.

Des de crear un clauer amb un nus de pesca, fins a dibuixar el Pla de Sant Joan o gaudir d’espais d’experimentació lliure. Són alguns dels tallers als quals han pogut assistir els infants durant la primera edició del festival Amalgama Kids.

Ells han estat els protagonistes de la jornada: els més petits. Han pogut passar un dia en família i en què, per descomptat, tampoc no hi ha faltat el jazz, la màgia del circ, els jocs malabars, contacontes amb llenguatge de signes i el teatre.

13 propietaris han decidit obrir avui els seus horts des Pla per acollir-hi espectacles culturals, activitats i tallers.

El festival s’allargarà durant tot el cap de setmana i es preveu que hi passin prop de 4.000 persones que redescobriran aquesta zona del port més enllà de les festes.

30/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris