X

Els aeroports dupliquen els vols en cap de setmana

Respecte a la Setmana Santa, hi ha hagut un increment d'operacions del 116 per cent entre els divendres i els diumenges

30/05/2021

Els aeroports dupliquen els vols en cap de setmana

En dos mesos, des de Setmana Santa, els aeroports de les Balears han duplicat les operacions que fan els caps de setmana. Això fa que a les terminals hagin tornat a obrir alguns serveis. Altres empreses han aprofitat l’aturada pandèmica per fer obres i renovar la seva imatge.

Els aeroports de Balears incrementen el moviment. El trànsit aeri ha augmentat especialment els caps de setmana. Durant la Pasqua, entre els aeroports de Palma, Eivissa i Maó varen sumar uns 800 vols. Aquest cap de setmana, n’hi haurà més de 1.700. Això suposa un creixement del 116 per cent.

Si les dades es segreguen per aeroports, el que més creix és el d’Eivissa, que quadruplica els moviments. Li segueix el de Maó amb un increment de més del 120 per cent, mentre que el de Palma és el que menys augmenta.

LA SITUACIÓ A LES TERMINALS:

I com més trànsit aeri, més serveis a les terminals. Per Setmana Santa, la planta d’arribades de l’aeroport de Palma encara semblava desèrtica. Ara ja ha reobert un bar. Però no és l’única novetat: també està en funcionament un dels punts d’informació turística. Tot i això, els treballadors asseguren que a l’aeròdrom hi ha molt poc trull.

Part de l’aeroport continua d’obres i només hi ha una porta de sortida operativa, cosa que provoca un efecte embut en alguns moments. Les oficines de lloguer de cotxes ja tenen clientela i algunes empreses han aprofitat per fer un rentat de cara a les seves dependències.

Altres negocis no han tingut tanta sort. Una hamburgueseria volia obrir el local a la zona d’arribades la primavera de 2020. Les obres es van aturar per la pandèmia. Més d’un any després, encara romanen tancats com molts altres negocis de Son Santjoan.


El turisme amb el Regne Unit no s’enlaira

30/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris