X

Set Hotels obre 3 dels seus 10 establiments mentre espera l’evolució del mercat anglès

Un total de 98 establiments tindran les portes obertes dintre de la primera quinzena de juny

31/05/2021

Set Hotels obre 3 dels seus 10 establiments mentre espera l’evolució del mercat anglès

L’Hotel Port Mahón un dels tres que la societat Set Hotels, de capital menorquí, té oberts ara mateix, mentre espera l’evolució dels mercats internacionals. Els 10 establiments que gestiona el grup depenen, en bona part, del turisme anglès i del nacional, tot i que en algun cas, com el de l’Hotel Sant Tomàs, ha estat el turisme alemany, amb l’ajut de l’espanyol i el luxemburguès, el que ha permès salvar el maig.

Els propers hotels a obrir seran el Port Ciutadella, el pròxim 11 de juny, i l’hotel apartament Isla Paraíso, a l’Arenal d’en Castell, el 18. Per a la resta, ara mateix, no hi ha una data definitiva, tot i que la intenció del grup és tenir oberts tots els seus establiments per Sant Joan. Entre ells, l’Hotel 55, construït recentment a Sant Tomàs i un dels més moderns de Menorca. Amb més de mil llits turístics i un 60% dels treballadors, avui dia, a l’ERTO, el grup admet que 2020 ha estat un any molt terrible per al sector.

Un total de 98 establiments tindran les portes obertes dintre de la primera quinzena de juny, segons dades d’ASHOME, si fa no fa la meitat dels seus associats. Amb tot, la patronal avisa que la segona quinzena serà molt diferent.

31/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris