X

Les persones del grup 6 reben la segona dosi de la vacuna a Son Espases

L’Agència Europea del Medicament aconsella acabar el cicle amb Astrazeneca, però el Ministeri de Sanitat reitera la necessitat d’optar per Pfizer

02/06/2021

Les persones del grup 6 reben la segona dosi de la vacuna a Son Espases

Punt de vacunació de l'Hospital Son Espases a Palma

Arranca aquest dimecres la vacunació de la segona dosi de les persones menors de 60 anys que pertanyen al grup 6. L’Hospital Universitari Son Espases de Palma acull les persones d’aquest grup de vacunació que ja varen rebre la primera dosi d’AstraZeneca i que ara poden triar entre la de Pfizer i la d’AstraZeneca.

Dins el grup 6 s’inclouen les persones de l’àmbit docent i també personal no docent de l’àmbit educatiu com els auxiliars tècnics educatius (ATE), els fisioterapeutes, el personal d’administració i serveis, els educadors de les escoletes 0-3, els monitors dels menjadors escolars i els acompanyants de transport escolar. També, els policies locals, personal de les forces de seguretat de l’Estat i dels cossos de bombers, protecció civil i emergències.

Segons les dades de la Conselleria de Salut, 14.865 persones s’han inscrit al registre per rebre la segona dosi de la vacuna anticovid. 12.862 -el 87%- han demanat fer-ho amb la d’Astrazeneca. 2.003, en canvi, s’han inscrit amb Pfizer. El Govern permet als menors de 60 anys que ja han rebut la primera dosi d’Astrazeneca decidir si volen completar la pauta amb aquesta vacuna. Però mentre l’Agència Europea del Medicament aconsella acabar el cicle amb Astrazeneca, el Ministeri de Sanitat reitera la necessitat d’optar per Pfizer.


Un 88% dels menors de 60 anys vacunats amb AstraZeneca rebutgen la segona dosi de Pfizer
Salut habilita un web sobre la segona dosi d’Astrazeneca
El 87% dels menors de 60 anys tria completar amb AstraZeneca la seva vacunació
Preparada la remesa més gran de vacunes contra la Covid-19 a Balears: més de 116 mil dosis
“Això no és un partit de futbol, tant Pfizer com AstraZeneca són vacunes vàlides”

02/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris