X

Neix la comunitat Twitch de Menorca

Una iniciativa de l’streamer ciutadellenc Joel Pascual que pretén aglutinar tots els generadors de continguts en directe de l’illa

03/06/2021

Neix la comunitat Twitch de Menorca

Neix la comunitat Twitch de Menorca. Una iniciativa de l’streamer ciutadellenc Joel Pascual que pretén aglutinar tots els generadors de continguts en directe de l’illa. La seva crida ja ha tingut algunes respostes positives en els primers dies. A hores d’ara 8 persones formen part de la comunitat, que té per objectiu créixer i donar-se a conèixer a través d’esdeveniments i organitzar activitats.

Pascual fa anys que crea continguts audiovisuals i fa un any, aproximadament, emet en directe a través de la plataforma Twitch. Bàsicament es dedica a jugar a videojocs, però també fa el que es coneix com a ‘just chatting’, és a dir comentar temes que sorgeixen a través del xat amb els seu seguidors.

Per formar part de la comunicat cal ser major d’edat, residir a Menorca, i tenir un mes d’activitat a la plataforma. D’aquesta manera Pascual vol evitar la promoció gratuïta i garantir la voluntat de l’usuari d’oferir continguts de manera regular.

 

03/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Tià 17/04/2023

    Molt bona sa canço!!! Sempre amunt Mallorqueta!!!