X

Es dispara la demanda i el preu del lloguer a Esporles

03/06/2021

Es dispara la demanda i el preu del lloguer a Esporles

Cada vegada hi ha més gent que vol accedir a un habitatge en aquest poble i això ha provocat greus dificultats a l’hora de trobar un pis o una casa i els preus s’han disparat. Segons la batlessa d’Esporles, María Ramón, la gent jove és el públic que té més problemes per accedir-hi. Pràcticament no hi ha pisos en règim de lloguer i, els pocs que hi ha, tenen els preus pels niguls. Si fa cinc anys podies llogar un habitatge per 600 euros al mes, ara els preus oscil·len entre els 900 i 1.500 euros mensuals.

Per això, avui, la conselleria d’habitatge i el consistori han signat la cessió d’un solar de 625 metres quadrats a l’IBAVI per construir-hi una promoció de 18 habitatges dotacionals, en règim de lloguer, la primera que es farà al municipi. El terreny està situat al carrer Ca l’onclo cantonada amb el carrer Joan Riutord. El conseller, Josep Marí, ha destacat l’esforç municipal de trobar sòl suficient per destinar-ho a la construcció d’habitatge públic.

Les obres començaran al març de 2022 i tenen un període d’execució de 15 mesos. El pressupost previst per aquesta promoció és d’1 milió 400 mil euros.

03/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris