X

Cap de setmana de cel mig tapat i alguns ruixats

No esperam precipitacions abundants ni generalitzades

04/06/2021

Cap de setmana de cel mig tapat i alguns ruixats

Arribam al primer cap de setmana del mes de juny de moment amb temps molt variable, amb niguls, pols en suspensió i possibilitat de rissaga. La temperatura és moderada a migdia, de moment no tenim calor extrema, però avui ha estat un dels primers dies amb nit tropical més estesa, no hem davallat de 20ºC a la costa de Mallorca ni de Pitiüses. A migdia la temperatura davallarà lleugerament, amb màximes que oscil·laran entre els 24 i 28ºC.

El cap de setmana el temps continuarà insegur, no seran dies radiants, però no esperam precipitacions abundants ni generalitzades.

Dissabte

Dissabte el dia ja començarà amb el cel ennigulat, pols en suspensió i mala visibilitat. A primera hora hi haurà qualque pluja feble a Formentera i Eivissa, amb terra-roja, després, les precipitacions, molt localitzades i dèbils, poden afectar qualsevol punt de l’arxipèlag. A partir del capvespre de tard, de sud a nord avançaran ruixats i tempestes, no seran generalitzades però puntualment poden ser fortes.

La temperatura màxima demà davallarà una mica, quedarem entre els 23 i 27ºC, especialment al nord, amb vent que bufarà de gregal moderat. A la mar tendrem maror i a les zones a recer àrees d’arrissada.

Diumenge

De matinada i a primera hora hi haurà ruixats i qualque tempesta, a partir de mig matí començarem a tenir més clarianes arreu de l’arxipèlag.

A Mallorca, a partir de migdia, els nigul d’evolució deixaran qualque ruixat aïllat al centre-sud de l’illa.

Temperatura estable a migdia però de matinada haurà davallat la mínima. El vent afluixa, encara de gregal.

Per l’inici de la setmana que ve els mapes mostren un temps més estable, amb temperatura que es manté moderada i amb el cel mig ennigulat però sense precipitacions.

04/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris