X

Comença la 39 edició de la Fira del Llibre a Palma

A partir d'aquest divendres i fins al 13 de juny, hi haurà signatures i presentacions de llibres, contacontes i concerts

04/06/2021

Comença la 39 edició de la Fira del Llibre a Palma

Els llibreters tornen a omplir el Passeig del Born, de Palma. Avui a les 10 del matí s’ha obert al públic la trenta-novena edició de la Fira del Llibre. Es tracta d’una fira molt esperada on es reprenen les activitats habituals i on participen fins a 17 llibreries.

A les 10 del dematí, els llibreters han obert les seves paradetes enmig d’un passeig des Born que encara desperta de la foscor d’aquest darrer any. Els primers a arribar han estat els turistes que, amb més o manco interès, han trescat entre els milers de llibres que han duit fins aquí les 17 llibreries participants.

A les 5 i mitja de l’horabaixa, el pregó de Sebastià Perelló donarà el sus oficial d’aquesta trenta-novena edició de la Fira del Llibre. A partir d’aquí i fins al dia 13 de juny, hi haurà signatures i presentacions de llibres, contacontes i concerts, com el que oferirà Miquel Serra avui a les 7 de l’horabaixa.

04/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris