X

Certificat de vacunació per entrar a Espanya a partir de dilluns

S'acceptaran com a vàlids els que hagin estat expedits per les autoritats competents els 14 dies posteriors a la data d'administració de la darrera dosi

05/06/2021

Certificat de vacunació per entrar a Espanya a partir de dilluns

A partir de dilluns, tots els viatgers que venguin de països o de zones de risc per la seva situació epidemiològica, podran presentar per primera vegada un certificat de vacunació per entrar a Espanya. S’acceptaran com a vàlids els que hagin estat expedits per les autoritats competents els 14 dies posteriors a la data d’administració de la darrera dosi.

S’ha d’haver completat el procés de vacunació i que aquest hagi estat autoritzat per l’organització mundial de la salut. S’haurà d’incloure el nom i el llinatge del titular, la data de vacunació, el tipus de dosi administrada i el país emissor.

Com a novetat, també es podrà acreditar la recuperació de la malaltia. Com a mínim onze dies després de la realització de la primera prova diagnòstica amb resultat positiu. La seva validesa finalitzarà als 180 dies de la presa de la mostra. Així mateix es preveu el certificat COVID digital de la Unió Europea quan entri en vigor la seva regulació. La resta de controls a ports i aeroports es mantenen amb la finalització de l’estat d’alarma.

Les modificacions estaran en vigor des de dia set de juny fins que l’Estat declari la finalització de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

05/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris