X

Una vintena d’hotels de Can Picafort reprenen l’activitat

El president de l'associació hotelera, Jaume Horrach, descarta que aquesta temporada el 100% de la planta hotelera pugui reobrir

06/06/2021

Una vintena d’hotels de Can Picafort reprenen l’activitat

Després de 9 mesos, l’hotel Platja Daurada de Can Picafort torna a obrir les portes. Ho fa incorporant-hi 30 treballadors de la seixentena que té en plantilla. Aquest és un de la vintena d’establiments que ja han reprès la seva activitat malgrat la incertesa del mercat britànic, que tot i no ser el client principal de la zona, els empresaris no li lleven la mirada.

Una vintena dels cinquanta hotels que hi ha a la zona ja han reprès la seva activitat. La majoria estan tancats des de l’agost del mes passat, com l’hotel Platja Daurada. El director de l’establiment, Willy Bowling, explica que ja s’estan ultimant tots els preparatius per poder reobrir divendres que ve, dia 11 de juny.

El president de l’associació hotelera, Jaume Horrach, descarta que aquesta temporada el 100% de la planta hotelera pugui reobrir, sobretot amb les restriccions vigents del mercat britànic. Aixó sí, preveuen una ocupació d’un 50%.

Alguns dels restauradors expliquen que hi ha més activitat el cap de setmana, amb turisme local. Altres propietaris de botigues de la zona asseguren que, fins i tot, hi havia més activitat al mes d’abril.

06/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris