El Palma Futsal torna a golejar el Saragossa a Son Moix i es classifica per a les semifinals del play-off

El conjunt d’Antonio Vadillo s’ha imposat per 9-3 als aragonesos. Al descans el resultat era de 5-0. El pròxim rival dels mallorquins serà o el Movistar o el Barça

09/06/2021

El Palma Futsal ha oferit un nou espectacle davant la seva afició. Ha guanyat per 9-3 el Saragossa en una exhibició de joc ofensiu. Especialment brillant ha estat la primera part. L’equip de Vadillo ha arribat al descans amb una renda de 5-0 que deixava fermada la classificació per a les semifinals del play-off pel títol. Higor ha marcat els dos primers i després han anotat Halza, Rafa López i Vilela.

A la segona part, el festival de gols ha estat encara més gran. N’hi ha hagut set: quatre dels mallorquins i tres dels aragonesos. Nunes en dues ocasions, Lolo i Cléber han estat els autors de les dianes locals al segon acte.

El rival a semifinals del Palma Futsal serà el guanyador del partit d’aquest dimecres vespre entre el Barça i el Movistar Inter al Palau Blaugrana. La gran sorpresa d’aquests quarts de final és l’eliminació d’ElPozo Múrcia. El campió de la fase regular ha perdut a casa el tercer i definitiu partit de la sèrie davant el Valdepeñas, que s’ha imposat a la tanda de penals.