X

Armengol demanarà a AENA que no faci el parc fotovoltaic de Son Bonet

La presidenta traslladarà la petició de la plataforma veïnal Son Bonet Pulmó Verd

11/06/2021

Armengol demanarà a AENA que no faci el parc fotovoltaic de Son Bonet

Reunió de la presidenta Francina Armengol amb els membres de la plataforma veïnal Son Bonet Pulmó Verd

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, demanarà a AENA que no construeixi el parc fotovoltaic en el solar de propietat estatal de Son Bonet, a Marratxí, a petició de la plataforma Son Bonet Pulmó Verd.

Armengol ha rebut aquest divendres en el Consolat de Mar els representants de la plataforma Son Bonet Pulmó Verd, acompanyats del batle de Marratxí, Miquel Cabot. Després d’aquesta trobada, el portaveu de la plataforma ha aplaudit el suport que ha mostrat la presidenta balear, qui s’ha compromès a traslladar la reivindicació veïnal a Madrid: “Hem pujat un graó més”.

Des de l’entitat exigeixen a AENA que reflexioni en relació amb el seu projecte, que preveu construir un parc solar a l’única zona verda existent entre l’Aeròdrom de Son Bonet i Es Pla de na Tesa, un espai que gaudeixen els veïns de la zona des de fa 40 anys.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha agraït l’empatia mostrada per la presidenta balear amb les reivindicacions de la plataforma i el consistori contra el parc solar que pretén construir AENA.

Notícies relacionades: 


‘Son Bonet Pulmó Verd’ considera “insuficient” l’oferta d’AENA sobre el parc fotovoltaic
Aena estudia cedir una part de Son Bonet per a l’ús dels veïnats
Unes 800 persones participen en la cadena humana contra el parc fotovoltaic d’AENA a Son Bonet

11/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris