X

Continuen les botellades a Ciutat i a Platja de Palma

La Policia Local de Palma en va dissoldre una a plaça Gomila i va continuar amb el dispositiu a la Platja de Palma on també es varen congregar nombroses persones

12/06/2021

Continuen les botellades a Ciutat i a Platja de Palma

La Policia Local de Palma ha dissolt la nit d’aquest divendres una botellada a plaça Gomila, en el marc del dispositiu de seguretat posat en marxa en col·laboració amb la Policia Nacional i els inspectors del Govern. Allà es va produir una concentració de joves, que després es varen traslladar a l’avinguda Gabriel Roca i al parc de Sa Feixina. Els agents de la Policia Local i de la Policia Nacional varen haver de dissoldre les concentracions. Les patrulles policials varen recórrer la zona del barri de Santa Catalina per vetllar pel compliment de la normativa.

Agents de la Patrulla Verda, al costat d’inspectors del Govern, han efectuat també una actuació conjunta d’inspecció de locals i de control dels horaris de tancament, sense que s’hagin detectat novetats destacables.

Totes aquestes actuacions, s’han dut a terme en el marc del dispositiu antibotellada preparat per a aquest cap de setmana per part de la Policia Local de Palma, similar al de la setmana anterior.

El dispositiu antibotellada d’aquest cap de setmana ja es va activar la nit del dijous a divendres, quan es va dur a terme una actuació destacada a Platja de Palma, on a partir de les 23.30 hores es varen congregar nombroses persones. Fins a les 01.00 hores, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional van haver de desallotjar la gent de la via pública i de la primera línia de platja. També es varen fer locucions en català, castellà, anglès, alemany i holandès amb el següent missatge: “L’ús de màscara a la via pública és obligatori i cal guardar una distància de seguretat entre persones. No es pot beure alcohol en grup a la via pública. La platja romandrà tancada de 22.00 a 06.00 hores”.

Els veïnats es queixen dels renous, i l’incivisme de la gent quan tanquen els establiments. El cap de setmana passat els van sorprendre els comportaments incívics, diuen.

Aquest estiu, des del primer de juliol al 30 de setembre, prop de 300 agents més de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil vetllaran per la seguretat ciutadana a les Balears. En total n’hi haurà més de 2.000 durant la temporada turística.

12/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris