X

50 anys de Moda Adlib a Eivissa

La passarel·la ha celebrat el seu aniversari amb una desfilada al baluard de Sant Llúcia, a Dalt Vila 

13/06/2021

50 anys de Moda Adlib a Eivissa

EFE/ Sergio G. Cañizares

La Moda Adlib d’Eivissa ha celebrat el seu 50 aniversari amb una desfilada al baluard de Santa Llúcia, a la ciutat emmurallada de Dalt Vila, que ha comptat amb les creacions de 16 dissenyadors de la marca de moda eivissenca. La passarel·la s’ha celebrat aquest dissabte a la nit amb una desfilada presentada per Nieves Álvarez que ha comptat amb la participació, per sorpresa, de “top models” dels 90 com Vanesa Lorenzo, Martina Klein i Verónica Blume, que tenen una estreta relació amb l’illa.

Durant la desfilada s’han pogut veure propostes tradicionals, però també avantguardistes, que tenen en comú l’exclusivitat dels dissenys. S’hi han mostrat creacions d’alta costura, de noces, de dia i de nit, d’home, de dona o infantil, a més complements o peces inspirades en els inicis de l’Adlib.

La Moda Adlib va començar el 1971 quan es va celebrar la I Setmana de la Moda d’Eivissa amb dissenys que combinaven peces tradicionals de l’illa amb el moviment hippie d’Eivissa, i que van captivar a turistes, nous residents i artistes que van arribar a les Pitiüses. En l’actualitat, la marca està promoguda pel Consell d’Eivissa com a patrimoni cultural de l’illa.

13/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris