El Palma Futsal perd el primer partit contra el FC Barcelona

Els de Vadillo cauen a Son Moix, a la pròrroga per 3 a 2

14/06/2021

El Palma Futsal haurà de guanyar dimecres al Palau Blaugrana després de veure com s’escapava la victòria a la pròrroga a Son Moix. Un golàs d’Aicardo per l’escaire quan faltaven poc més de dos minuts per acabar la pròrroga fa que els d’Andreu Plaza sumin el primer punt de l’eliminatòria. Per al tècnic, Antonio Vadillo, l’únic consol és l’igualtat que es va veure damunt la pista amb un gran com el Barça

Primera travelada del Palma Futsal en el camí cap a la final davant un Barcelona que només es va torbar 30 segons a mostrar les seves cartes tant al rival, com a la seva pròpia porteria. Dídac va alçar-se com el gran salvador dels blaugrana a la primera meitat; la clau que no troba el Palma per obrir el pany de la seva porteria, l’aconsegueix el porter per desmuntar la trinxera mallorquina.

Sense temps per penediments, el Palma torna a anar per feina, i Son Moix s’alça com el sisè home per a Antonio Vadillo. L’equip no afluixa, però l’escenari tampoc no millora; lesió de Tomaz, que ja no tornarà a pista i és dubte per al partit de dimecres, i gol de Marcenio a 10 minuts per al final. Però un partit d’aquesta magnitud no podia quedar sentenciat amb tants minuts per davant, i amb porter jugador, Antonio Vadillo va saber prémer la tecla: Raúl Campos torna despertar Son Moix i, amb el Barça trontollant, Lolo serveix Vilela per fer el 2 a 2 i enviar el partit a la pròrroga

Ximbinha és l’exemple perfecte dels 5 primers minuts de temps afegit; molts nirvis i poc futsal. I quan tothom ja pensava en els penals, un segon de desconnexió va silenciar Son Moix. Gol d’Aicardo. Amb 90 segons per davant, el Palma va cercar l’èpica, però malauradament, haurà d’esperar al proper dimecres per aconseguir el primer punt de l’eliminatòria