X

TUI: “Tots els nostres mercats estan funcionant a les Illes, a excepció dels britànics”

Ian Livesey confia en l'avaluació per separat de les Illes en el pròxim semàfor

14/06/2021

TUI: “Tots els nostres mercats estan funcionant a les Illes, a excepció dels britànics”

“Nosaltres estem preparats per tornar a iniciar els viatges. Per a nosaltres a Tui, el britànic és l’únic mercat que no està funcionant a les Illes”. El màxim responsable de TUI Espanya i Portugal, Ian Livesey, ha afirmat avui matí a IB3 Notíces que, malgrat que el Regne Unit allargui el confinament un mes per mor de la variant Delta, confia que el govern de Boris Johnson analitzi a les Illes per separat d’Espanya a la pròxima revisió del semàfor de viatges.

“La decisió és del Govern britànic i està fent molt de seguiment a les variants com la Delta. Separar a les Illes de la península sempre ha estat el gran problema”, assegura Livesey.

Sobre l’estat de les reserves cap a les Illes, “tots els països estan funcionant, des dels nòrdics fins a França passant per Alemanya, que és el nostre principal mercat”, ha dit.

TUI considera que el 2021 serà de transició fins al 2022 malgrat que els contagis estan controlats i les vacances són segures. Livesey considera que les Illes Balears són una de les destinacions prioritàries per al turoperador.

També ha destacat que dijous arriba a Palma el creuer Mein Shiff 2. És el primer creuer que ve a les Illes després de 15 mesos. Un vaixell que tindrà port base a Palma. És un creuer bombolla amb totes les mesures de seguretat.

14/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris