X

Demanen presó per a l’home que va estafar més de 100.000 euros a la dona dependent amb la qual convivia a Son Ferrer

L'acusat reconeix que va enviar més de 30.000 euros a una dona de República Dominicana

14/06/2021

Demanen presó per a l’home que va estafar més de 100.000 euros a la dona dependent amb la qual convivia a Son Ferrer

La Fiscalia demana 4 anys de presó per a un home acusat d’estafar més de 100.000 euros a la dona amb la qual va conviure a Son Ferrer, Calvià, durant 6 anys. També reclama que pagui a l’afectada una indemnització de prop de 90.000 euros. Els fets varen ocórrer entre els anys 2011 i 2017. L’home es va instal·lar a l’habitatge de la dona que patia un alt grau de dependència després d’haver patit un ictus. No pagava despeses a canvi d’assistir-la i ocupar-se de la casa. El que va fer, durant tot aquest temps, és acompanyar-la al banc i fer-la treure grans quantitats de doblers, aprofitant que ella estava incapacitada intel·lectualment. També la va fer signar préstecs amb diferents entitats dels quals es va beneficiar.

Va enviar doblers a una dona de República Dominicana

L’home ha dit al judici, celebrat aquest dilluns a l’Audiència, que es va instal·lar a casa de la dona al 2011. Admet que l’acompanyava al banc però diu que mai li va indicar quans doblers havia de treure. Quan li han demanat com va aconseguir els més de 30.000 euros que va enviar a una dona de República Dominicana ha dit que ell tenia estalvis i que ho feia perquè la jove estava casada amb el seu cosí i necessitava ajut.

La filla de la perjudicada l’ha contradit. Assegura que ell mateix li va explicar que s’havia enamorat d’una dona per Internet i que els doblers que havia enviat a República Dominicana procedien del compte de la seva mare. Diu que va haver de parlar amb el banc per aturar aquest modus operandi i que va saber que, fins llavors, l’home s’havia fet passar per un nebot de la titular del compte. També ha explicat que no volia abandonar la casa i que varen necessitar una ordre judicial per poder fer-lo fora.

14/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris